Audiobajke Novogodisnja Ponuda

Detalji isporukeDETALJI ISPORUKE
Postarina za zbirke Najlepse Bajke Sveta 1. i 2. deo, Decju Bibliju, odnosno za pojedinacne CD-e je besplatna za SAD, Kanadu i zemlje Evropske Unije.
Srbija: 49.70 USD odnosno , Australija: 49.90 USD. odnosno 19.90 USD.
Arani Group Inc. koristi usluge USPS Priority Mail Service sa distribuciju. Standardni rok dostave USPS: 5 do 10 dana - za SAD. 10 - 15 dana - za Kanadu i druge zemlje. Narudzbine se predaju kurirskoj sluzbi u roku od 24 sata radnim danom. Istog dana na Vas e-mail se salje kopija prijemnog lista sa brojom za pracenje posiljki (tracking number). Posle predaje posiljke kurirskoj sluzbi Arani Group Inc. ne snosi odgovornost za dalje rokove dostave. Ukoliko zelite isporuku preko druge kurirske sluzbe koja nije na nasoj listi ponude u prodavnici kao sto su DHL, UPS, FEDEX ili neke druge molimo naglasiti to posebno. Sve troskove postarine snosi Kupac.

Eksplicitno: Zbog eventualnog kopiranja kupljena izdanja se ne mogu vratiti. Arani Group Inc. garantuje ispravnost svakog CD-a.

Kupujte sa sigurnoscuKUPUJTE SA SIGURNOSCU
Vi mozete sa sigurnoscu kupovati kod nas.
Arani Group Inc. GARANTUJE Vasu privatnost, sigurnost i bezbednost svih Vasih podataka.
Nasa poslovna politika ne dozvoljava upotrebu Vasih podataka u bilo koje svrhe. Mi nikada necemo upotrebiti niti deliti informaciju o Vasim podatkama, niti prodavati, niti ustupiti ili drugcije distribujirati Vase podatke. Arani Group Inc. poseduje sve validne i neophodne medjunarodne i online certifikate, koje potvrdjuju bezbednost poslovanja sa nama. Saradjujemo sa najboljim pruziocima on-line usluga i sa vodecim svetskim bankama da Vasa informacija i transakcije sa nama budu bezbedne. Zelimo Vam ugodnu kupovinu i hvala na poverenju.

Internet ProdavnicaINTERNET PRODAVNICA. KUPOVINA I PLACANJE
Nasa on-line prodavnica je dizajnirana da Vam pruzi maksimalnu udobnost isigurnost u toku Vase posete i kupovine.
Vi mozete kupiti preko Interneta ili telefonom i platiti sledecim kreditnim i debitnim karticama:
VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS, DINERS, JMB.
Takodje sa ponosom mozemo konstatovati da su nase cene NAJBOLJE na trzistu, a proizvodi vrhunski. Uvek smo van konkurencije, I uvek odani Vama.

CopyrightsAUTORSKA PRAVA
ARANI GROUP Inc. je vlasnik autorskih prava za ceo svet i za Internet distribuciju audio kolekcije bajki na 48 CD-a NAJLEPŠE BAJKE SVETA na srpskom jeziku. Sva prava proizvodjaca i vlasnika snimljenog rada su zadrzana. Neovlasceno kopiranje, iznajmljivanje, javno izvodjenje i emitovanje ovog snimka je zabranjeno. Pismeno odobrenje za svako koriscenje je obavezno. Sva prava sadrzaja i izgleda sajta su zadrzana Arani Group Inc. Copyright © 2006. All rights reserved. Sve proizvode, brendove, servise i imena pruzioca usluga koja su na ovom sajtu su trgovacke marke i pripadaju uvazenim nosiocima tih prava.

Potrosacka pravaVASA PRAVA KORISNIKA SAJTA
Kao korisnik Vi imate pravo samo gledati, kopirati, stampati i distribuirati iskljucivo ukoliko (1) dokument se koristi samo u svrhe poznavanja i (2) bilo koja kopija dokumenta (ili deo tog dokumenta) nosi sledecu oznaku o autorskim pravima: Copyright ®2006 Arani Group Inc.. All rights reserved.
Arani Group Inc. takodje zadrzava diskreciono pravao otkaza u servisu Klijenta, otkaza primanja i/ili prihvatanja narudzbine, trajno ukidanja bilo kog naloga bez nadoknade ukoliko primeti i usatanovi da Klijent narusava pravila opsteg ponasanja i/ili svojim ponasanjem nanosi stetu ugledu i interesam Arani Group Inc..

Politika vracanjaPOLITIKA VRACANJA
PAZNJA: Zbog prirode izdanja i eventualne mogucnosti kopiranja kupljena izdanja se, bez izuzetka, ne mogu vratiti.
Arani Group Inc. garantuje potpunu ispravnost svakog CD-a.

Informacija na sajtuINFORMACIJA NA SAJTU
Informacija no ovom sajtu moze da sadrzi tehnicke netacnosti kao sto su slucajne slovne greske.
Arani Group Inc. zadrzava pravo promene informacije, podataka, uslova koriscenja, promene cene i/ili nacina placanja u bilo koje vreme bez prethodne najave.

PoreziPOREZI
Arani Group Inc. naplacuje samo aktuelni porez od 8,25 % na prodaju drzave Kalifornia ( sales tax ), i to iskljucivo ukoliko je Kupac iz Kalifornije, odnosno placanje se obavlja iz Kalifornije, ili ako se dostava vrsi u Kaliforniju. Za sve ostale Kupce taj porez ne vazi.

Najlepse Bajke Sveta Prvi Komplet Najlepse Bajke Sveta Drugi Komplet Izabrane i Najlepse Bajke, Kompilacija Decja Biblija Kontakt Otpravite e-mail Otpravite e-mail Otpravite e-mail
Narucite Bajke 1 Narucite Bajke 2 Narucite Pojedinacne Diskove Narucite Luksuzno Izdanje Decje Biblije
 
Uslovi koriscenja, kupovina i dostava | Sadrzaj diskova |  Kontakt

Powered by Arani Group Inc.
Copyright © 2006 - 2022 Arani Group Inc. All rights reseved.
audiobajke.com is owned and operated by Arani Group, Inc.
audiobajke.com je u vlasnistvu i pod upravom Arani Group, Inc.